JESTE LI VI IKAD OVO RADILI? Pogledajte što su danas navijači morali napraviti na Šubićevcu!

FOTO: Dalmatinski Portal

Šibenik i Hajduk danas igraju dvoboj 12. kola HNL-a, a nakon prvih 45 minuta rezultat je 1:0 za domaću ekipu. Na dvoboju su jake mjere osiguranja.

Dalmatinski portal objavio je fotografiju kako osiguranje tjera navijače na domaćoj, zapadnoj tribini da skinu cipele prije ulaska na stadion. Inače, to je stalna praksa u HNL-u, ali danas je alarm podignut na najviši mogući nivo.

Još jutros je policija odvajala automobile šibenskih i splitskih registracija na ulazu u grad. Na ulazu u Šibenik nalaze se dvije policijske barikade koje odvajaju automobile sa šibenskim i splitskim registracijskim oznakama.

Podsjetimo, odluka domaćina da neće prodavati ulaznice za tribinu Zapad nikome iz Splitsko-dalmatinske, Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije izazvala je ogorčenje navijača Hajduka.

Šibenik tvrdi da je to napravio u suradnji sa šibensko-kninskom policijom isključivo iz sigurnosnih razloga, kako na tribini za njegove navijače ne bi bili navijači Hajduka. Oni, pak, tvrde da je takva odluke diskriminatorna, pa i protuustavna.

Komentari

komentara

« Povratak