JESTE LI VIDJELI OVO? Rebić oduševio Talijane gestom nakon gola!

FOTO:

Ante Rebić zabio je jučer u 27. kolu Serie A svoj sedmi ligaški gol u 15. nastupu za Milan i to u pobjedi 4:1 kod Leccea.

Gol je pao u 57. minuti za 3:1 i to na lijep način – hrvatski reprezentativac pobjegao je obrani domaćih u jednoj kontri, a u akciji je vukao loptu s centra te precizno i smireno poentirao za prelamanje utakmice.

Nakon što je zabio uslijedila je neobična scena, Rebić nije potrčao u zagrljaj suigračima nego nastavio trčati prema sakupljaču lopti i to je mnoge iznenadilo. Dan nakon utakmice stiglo je objašnjenje iz Leccea – Rebić je primijetio kako je dječak iza gola tužan pa ga je odlučio utješiti.

Spomenuti 19-godišnjak prošao je sve mlade selekcije Leccea i veliki je navijač kluba, a prije nekoliko dana određen je za sakupljača lopti.

“Ima 19 godina, živi u provinciji Leccea i pet godina igra u našim mladim selekcijama sanjajući da jednoga dana zaigra za Giallorosse u službenoj utakmici. U jučerašnjoj utakmici s Milanom skupljao je lopte, a Rebić ga je nakon postizanja gola ugledao razbijenog srca te učinio lijepu gestu zagrlivši ga”, piše na Instagramu kluba.

GREŠKOM ISCURILA CIJENA PLAYSTATIONA 5, BISTE LI DALI OVAJ IZNOS?

Komentari

komentara

« Povratak