JESTE LI VIDJELI OVO? Rebić žestoko opsovao na ha hrvatskom nakon gola ravno u kameru!

FOTO:

AC Milan vratio se na pobjedničku stazu, i to nakon što su vezali četiri utakmice bez pobjede. Sinoć su usred Rima svladali Romu 2:1, a jedan od najboljih na terenu bio je Ante Rebić.

Vatreni je započeo utakmicu u napadu pored velikog Zlatana Ibrahimovića, a povjerenje Piolija vratio je na najbolji mogući način. U 58. minuti primio je loptu na rubu kaznenog prostora, majstorskim okretom oslobodio se svog čuvara, a zatim hladnokrvno poslao loptu u mrežu domaće momčadi.

No pažnju je privukla i njegova proslava pogotka. Rebić se nakon odličnog poteza odmah zaletio prema kameri i jako ružno opsovao na hrvatskom. Što je rekao, ne bismo napisali, najbolje je da pogledate video i sami procijenite.

Kome je ova ružna psovka upućena, možemo samo nagađati. Činjenica je da je hrvatski reprezentativac bio meta mnogih kritika praktički cijelu ovu sezonu. U prošloj je utakmici dobio niske ocjene, a nije ni u velikoj golgeterskoj formi pa mu je ovo možda bio način da malo opomene sve koji su ga kritizirali.

FOTO: IGRAČI REALA DOBILI NOVE AUDIJE, LUKA IZABRAO PRAVU ZVIJER!

Komentari

komentara

« Povratak