JESTE LI ZA PUTOVANJE? Na utakmicu Hrvatske u Bakuu možete za 20 kuna!

FOTO: Pixsell

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon utakmice u Trnavi (6. rujna) gostuje u Azerbajdžanu, a utakmica se u Bakuu igra 9. rujna.

Hrvatski nogometni savez objavio je da ulaznica za tu utakmicu iznosi samo 20 kuna. Tko se odluči otići na utakmici morat će ipak nešto i potrošiti. Povratna avionska karta od Zagreba do Bakua je četiri tisuće kuna, a nešto jeftinija opcija je let iz Budimpešte za dvije tisuće kuna. Uz smještaj, putovanje za hrvatskog navijača ne može proći ispod pet tisuća kuna.

“Prodaja ulaznica počet će 12. kolovoza u 12 sati te će trajati do 19. kolovoza u 12 sati (ili do isteka zaliha). Ulaznice će hrvatskim navijačima biti dostavljene na adresu koju unesu u prijavi za kupnju ulaznica, a dostava će započeti krajem kolovoza. Osobno preuzimanje ulaznica nije moguće ni u Hrvatskoj ni u Azerbajdžanu.

Pravo na kupovinu ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice te adresa kupca).

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske”, obavijestio je HNS.

SENZACIONALNI TRANSFER: REAL MADRID UŠAO U PREGOVORE S PONAJBOLJIM IGRAČEM NA SVIJETU!

TRANSFER KARIJERE: Ivan Perišić ima novi klub!

SUBAŠIĆ ODLAZI? FRANCUZI JAVLJAJU DA LEGENDARNI HRVATSKI VRATAR RADI SENZACIONALNI TRANSFER!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak