JESTE LI ZAPOČELI ŠTEDNJU? Poznat broj ulaznica za hrvatske navijače za utakmice na Euru

FOTO:

Poznato je koliko će ulaznica hrvatski navijači imati na raspolaganju za utakmice Eura 2020. Hrvatska će u Londonu na Wembleyju igrati protiv Engleske, dok će protiv Češke i pobjednika play-offa Lige nacija C u kojem igraju Srbija, Norveška, Škotska i Izrael igrati u Glasgowu.

Za susret na Wembleyju hrvatski navijači će moći kupiti 14 tisuća ulaznica, dok će za dvije utakmice u Glasgowu na raspolaganju imati 10 tisuća karata.

Savezi reprezentacija koje igraju međusobno dijele ulaznice u omjeru 50:50, a Engleska će kao domaćin dobiti dodatan kontingent, rekao je za Sportske novosti Nikša Martinec iz HNS-a.

Prijave za ulaznice počinju 4. prosinca i traju do 18. prosinca. Krajem siječnja počinje ždrijeb. Četvrtina svih ulaznica koje HNS ima u Glasgowu, a to je 2500, ide izravno onima koji su preko HNS-a kupovali najviše ulaznica u posljednjih nekoliko ciklusa. UEFA će potom napraviti rang-ljestvicu na temelju podataka koje smo im dostavili. Za London vrijedi isto, četvrtina ulaznica od 14 tisuća. Ostali koji nisu dio te četvrtine ulaze u ždrijeb i sve ide preko UEFA-e. Do kraja siječnja će se doznati ishod ždrijeba. Oni koji ne prođu na ždrijebu i dalje imaju šansu ako, primjerice, netko ne plati i tada se ulaznice dodjeljuju sljedećima na listi.

HNS je UEFA-i poslao popis navijača koji su kupovali najviše ulaznica putem Saveza, a u obzir su uzeli kvalifikacije za Euro 2016., Euro 2016., kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, SP 2018., kvalifikacije za Euro sljedeće godine i Ligu nacija. Oni će imati prioritet, a cijene ulaznica za London i Glasgow se dijele u tri kategorije. Prva iznosi 185 eura po ulaznici, druga 125 eura, dok je treća 50 eura.

RIJEŠENJE ZA „RAK RANU“ VATRENIH: DALIĆ MOŽE BITI MIRAN, REPREZENTATIVNI BEK JE U SJAJNOJ FORMI!

ODLIČAN SUSRET U MADRIDU: Fenomenalan potez argentinskog genijalca za pobjedu Barce u derbiju La Lige!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak