JESU LI BAD BLUE BOYSI SKANDIRANJEM NEŠTO OTKRILI? Evo tko bi ovog ljeta mogao napustiti Dinamo!

FOTO:

Dinamo Zagreb uspio je jučer svladati Rijeku u uzvratu finala Kupa te tako doći do dvostruke krune. Bilo je 3:1 za klub iz Maksimira.

Momčad Sergeja Jakirovića slavila je krasnim golovima Petra Sučića u 28., Martina Baturine u 42. i Marka Bulata u 80. minuti. Počasni gol za Rijeku zabio je Toni Fruk u 91. minuti iz slobodnog udarca.

Osvajanje dvostruke krune izazvalo je posebnu emociju i euforiju u redovima Dinamovih navijača, pa tako i onih najžešćih. Bad Blue Boysi su na svojim kanalima objavili poziv za veliki doček momčadi kod Maksimira na povratku s Rujevice.

“Svako proljeće treba svoje sunce…Sve Dinamove navijače pozivamo ovim putem na doček igračima nakon povratka iz Rijeke i osvajanja duple krune. Okupljanje od 22.30 sati ispod zapadne tribine. SVI NA MAKSIMIR!” stajalo je u objavi Boysa.

Ispunili su dogovor i okupili se u velikom broju okupili ispred Maksimira. Pjevale su se Dinamove pjesme do dolaska busa, a nakon toga je uslijedilo skandiranje “Petko, ostani!”, kao poruka za Brunu Petkovića koji bi ovog ljeta mogao napustiti klub.

Naime, neki mediji tvrde kako Petković ima brojne inozemne ponude, ali u Dinamu su itekako svjesni koliko im je potreban. Ugovor s Dinamom traje do 2025. godine.

Komentari

komentara

« Povratak