JESU LI SE ZEZNULI? Newcastle raskinuo ugovor koji je nedavno ugovorio Dinamo!

FOTO:

Trebalo bi dobro zaviriti u povijest i provjeriti kada je netko raskinuo ugovor s proizvođačem opreme usred sezone. A to je upravo učinio engleski Newcastle.

Naime, engleski mediji pišu kako je Newcastle United raskinuo ugovor s Castoreom, proizvođačem opreme čije dresove nose od 2021. godine. Službeno najbogatiji nogometni klub već je pronašao nove proizvođače i to će biti njemački Adidas.

Podsjećamo, Castore je tvrtka sa sjedištem u Manchesteru, a nedavno su se na nju žalili igrači Aston Ville.

Objasnili su im da im je nelagodno igrati u dresovima koji se nakon desetak minuta natapaju znojem, postaju teški i otežavaju im kretnju. “Nogometaši nastupaju u vlažnim dresovima, to je veliki problem i potrebno ga je riješiti. Ne možete tako igrati cijelu sezonu. Igrači nakon 10 minuta izgledaju kao da su skočili u bazen”, rekao je neimenovani izvor blizak Villi za Telegraph Sport te dodao kako klub razmišlja o novom proizvođaču.

Podsjetimo, Dinamo Adidasu svih ovih godina nije bio pretjerano važan pa hrvatski prvak nije imao puno izbora niti ga se puno pitalo oko samog dizajna dresova. Dobio bi nekoliko prijedloga i morao je odabrati dres, dok bi u suradnji s Castoreom priča trebala biti puno drukčija.

Dinamo bi trebao biti puno slobodniji kad je dizajn dresova i ostale opreme u pitanju, a i ponuda samih artikala koje će proizvoditi Castore trebala bi biti puno šira nego što je bila kod Adidasa. Adidas je u Dinamovoj povijesti bio prvi dobavljač dresova, a nakon njega to su bili Puma, Umbro, Lotto, pa opet Adidas, pa Diadora, opet Puma i onda od 2017. godine još jednom Adidas.

Komentari

komentara

« Povratak