JESU LI ZAKASNILI? Evo što Inter nudi Perišiću za ostanak!

FOTO:

Je li hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić, odigra posljednju utakmicu u dresu talijanskog Intera? Odgovor na to pitanje ćemo doznati u narednim danima.

Podsjećamo, 33-godišnji hrvatski ofenzivac dao je naslutiti nakon finalne utakmice Kupa kako će ipak napustiti klub. Perišić je otvoreno kritizirao upravu kluba kako se jednostavno ne čekaju posljednji dani za pregovore s najboljim igračima.

No, izgleda kako je Inter naučio svoju lekciju pa je tako otvorena nova runda pregovora. Prema tvrdnjama upoznatih s temom pregovora, Inter je navodno podigao visinu svoje ponude s 4.5 na 5 milijuna eura po sezoni, a ona bi uz bonuse mogla narasti i na 6 milijuna.

Ugovor bi trebao vrijediti do ljeta 2024. godine. Talijanski mediji zabilježili su i sljedeću izjavu direktora kluba Giuseppea Marotte: “Kao što sam rekao prije utakmice sa Sampdorijom, sastat ćemo se s Perišićem. Da gledam iz perspektive navijača, odmah bih mu dao novi ugovor, ali kao direktor moram biti malo oprezniji. No iz obje perspektive postoji želja da Ivan produlji ugovor. On zaslužuje produljenje i nadam se da će naši uvjeti biti odgovarajući ovaj put. Pregovaramo već mjesecima.”

A Perišiću se sigurno ne žuri jer su mnogi mediji već odavno prenijeli kako se nalazi na radaru Tottenhama, Juventusa te još nekih ozbiljnih europskih klubova…

Komentari

komentara

« Povratak