JEZIVA PRIČA: Hrvatski nogometaš pobjegao iz kluba. Tukli ga da potpiše raskid ugovora?

FOTO:

Ante Živković, 29-godišnji hrvatski igrač, navodna je žrtva agresije čelnika albanskog kluba Kukesija s kojim je potpisao ugovor. On je u prošloj sezoni igrao za Borac i Radnik, a od lipnja ove godine je član Kukesija.

Ipak, čini se kako je tamo doživio veliku neugodnost. Sindikat profesionalnih nogometaša Bosne i Hercegovine je pokrenuo postupak pred FIFA-inim sudom protiv albanskog u kojem traži zaštitu za Antu Živkovića.

Naime, prema navodima istog sindikata, predstavnici kluba su Živkovića držali više sati u klupskim prostorijama, uputili su mu brojne prijetnje, uvrede, a sve je kulminiralo fizičkim napadom na igrača. Predstavnici kluba silom su natjerali igrača da potpiše raskid ugovora, onemogućivši mu da napusti prostorije kluba u suprotnom.

Kako je navedeno, Živković je nakon nekoliko sati uspio napustiti klupske prostorije te se odmah uputio nazad u Hrvatsku, imajući u vidu da je njegova sigurnost bila pod velikim upitnikom. Živković je u karijeri, osim navedenih klubova, igrao i za Šibenik, Dugopolje i Umraniyespor. Za analizu utakmice Argentina – Australija kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak