John Terry s 37 godina i dalje ne odustaje: Iz druge engleske lige u Europsku ligu!

FOTO:

John Terry, usprkos 37 godina na leđima i dalje ne odustaje od profesionalnog nogometa. Iz engleskog drugoligaša, uskoro bi mogao preseliti u jedan od klubova koji se natječe u europskoj ligi.

Prilika koja se ne propušta

Kako se piše ovih dana, engleska legenda, John Terry, uskoro bi mogao potpisati za ruskog velikana. Naime, Terry je prethodnu sezonu proveo u Aston Villi, no odlučeno je kako mu neće produljiti ugovor tako da je ovaj nogometni veteran ponovno slobodan agent. Ipak, čini se kako neće dugo takav i ostati, Terry je nadomak potpisivanja za Spartak iz Moskve. Prema posljednjim informacijama, trenutno u Rimu obavlja liječničke preglede za ruski klub.

Ruski mediji tvrde kako je klub primamio Terrya bogatom novčanom ponudom. Terry će navodno u Rusiji zaraditi tri milijuna funti u svega devet mjeseci! Osim toga, u ugovoru će biti i klauzula o mogućnosti produljenja na još jednu dodatnu godinu.

Zanimljivo, Spartak je jedan od klubova koji se natječe u ovogodišnjem izdanju Europske lige. U skupini je s Rapidom iz Beča, Villarrealom i Glasgow Rangersima koje vodi stari znanac – Steven Gerard.

KAKO SU TO MOGLI DOPUSTITI? Legenda Juventusa otkrila tko ga je razočarao u klubu!

Komentari

komentara

« Povratak