JOŠ JEDAN BREAKING NEWS: Cristiano Ronaldo odlazi iz Juventusa!

FOTO:

Danas je možda i najluđi dan kada je u pitanju ljetni prijelazni rok. Kylian Mbappe na korak je do Real Madrida, a sada talijanski mediji prenose kako Cristiano Ronaldo napušta Juventus!

Točnije, veliku vijest objavio je transfer guru Gianluca Di Marzio koji je putem društvenih mreža objavio:

“Cristiano Ronaldo neće više igrati za Juventus. Rekao je upravi i treneru Massimilianu Allegriju da više nije na raspolaganju. Očekuje se da će Ronaldo u petak doći u trening-kamp i pozdraviti se sa suigračima”, smatra Di Marzio.

Goalov novinar Romeo Agresti dodaje da je Ronaldo rekao svojim prijateljima kako više nikad neće zaigrati za Juventus. U petak bi se trebao završiti cijeli transfer. Manchester City ponudio je Juventusu 30 milijuna eura i Juventus će to prihvatiti, dodaje isti izvor.

Ronaldovo nezadovoljstvo u Juventusu kulminiralo je ovoga ljeta nakon neuspješne prošle sezone. Juventus je prošle sezone završio jedva četvrti u Serie A, ispao iz Lige prvaka u osmini finala te osvojio domaći kup i superkup.

Ronaldo je u Juventus stigao osvojiti Ligu prvaka, koju torinski klub nije osvojio od 1996. godine. U tome nije uspio i klub ga je odlučio pustiti zbog nezadovoljstva, ali i visoke plaće od 30 milijuna eura godišnje.

Komentari

komentara

« Povratak