Još jedan klub odbio Ronalda: “Ne znam tko je to izmislio”

FOTO:

Sve je izglednije da će Cristiano Ronaldo ostati u Manchester Unitedu, ne zbog toga što on to želi, već zbog toga što nema kluba koji si želi otežati financijsku situaciju transferom sjajnog, ali skupocjenog igrača.

Nakon što su Bayern, Chelsea i PSG odustali od njegovog dovođenja, Ronaldo se učestalo spominjao kao potencijalni posao Atletica, no ni od toga neće biti ništa.

“Ne znam tko je izmislio priču o njegovom dolasku, ali očekivati da on dođe k nama je gotovo nemoguće”, rekao je predsjednik Atletica Enrique Cerezo.

Inače, ideji o dolasku Ronalda usprotivili su se i Atleticovi navijači koji su na Twitteru pokrenuli kampanju kojom od kluba traže da ne napravi taj transfer i ne dovede igrača koji ih je uvijek kažnjavao golovima, ali i znao uvrijediti izjavama i proslavama kao kad ih je izbacivao iz Lige prvaka.

Prijeti se otkazivanjem godišnjih ulaznica, navodi da bi “radije izgubili s Carlosom Martinom u momčadi nego pobijedili s tim Portugalcem”. “Nikad u mojoj momčadi, naše vrijednosti su iznad golova”, pišu ljudi u komentarima među kojima se ističe i “Nismo mi azil i ne skupljamo smeće”.

VIDEO: BARCELONA SLAVILA PROTIV REALA, NOVA ZVIJEZDA ZABILA FANTASTIČNU GOLČINU

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak