JOŠ JEDAN OČAJAN POTEZ? Barcelona se boji da ne ostane bez Messija pa povlači očajnički potez

FOTO:

Barcelona ima velikih problema s Messijem nakon što je Argentinac ušao u sukob sa sportskim direktorom Ericom Abidalom oko kritika koje je Francuz uputio njegovim suigračima.

Messi mu je odgovorio preko Instagrama i zatresao Barcelonu, a sada se spekulira o tome da Katalonci žele očajničkim potezom udobrovoljiti Messija.

Abidal je u intervjuu za list Sport optužio igrače, a osobito Messija, da su smijenili trenera Ernesta Valverdea, na što je Argentinac odgovorio postom na Instagramu u kojem je, ukratko, rekao da bi se ljudi trebali baviti poslom koji im je namijenjen.

Naime, El Confidencial piše kako je Josep Maria Bartomeu ponovno krenuo u misiju dovođenja Neymara, ovoga puta na ljeto i pod svaku cijenu.

“U Barceloni se boje Messija i žele da ih ozbiljno shvati u njihovim ambicijama koje su usmjerene prema Ligi prvaka kako ne bi ni pomislio o odlasku iz kluba”, piše El Confidencial.

Ako Barcelona ne uspije dovesti Neymara kako bi udobrovoljila Messiju, moglo bi se dogoditi da Argentinac, koji u ugovoru ima klauzulu da na kraju svake sezone može razgovarati s bilo kojim klubom i otići kako ga volja, iskoristi to pravo.

ZASLUŽIO JE: HRVATSKI TRENER, IVAN JURIĆ, OD LJETA PREUZIMA TALIJANSKOG VELIKANA!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak