JOŠ JEDAN ODLAZAK: Evo koji klub ostao bez trenera na kraju sezone!

FOTO:

Izgleda kako je Paolo Tramezzani završio svoju avanturu u Puli kao trener Istre 1961.

Naime, Istra je jučer poražena kod Gorice 2:0 te su tako time prekinuli niz od pet susreta u kojima je njegova momčad ostvarila omjer od četiri pobjede i jednog remija. Prema izjavi koju je dao nakon utakmice, može se naslutiti i da napušta klupu prvoligaša iz Pule.

Kada je stigao u veljači ove godine, klub i Tramezzani potpisali su ugovor koji vrijedi i za sljedeću sezonu. Ipak, talijanski strateg poznat po kraćim zadržavanjima na istoj adresi i nekadašnji trener Hajduka kao da se oprostio od kluba. Tramezzani je Istru vodio u 15 utakmica. Ostvario je šest pobjeda, pet remija i četiri poraza.

“Igrali smo svoj nogomet i bilo je lijepo vidjeti igrače kako se bore u svakom duelu. Nije nam priznat gol, igrali smo s igračem manje. Nije bilo lako, ali trudili smo se izjednačiti do samog kraja. Ovo je nogomet i, ako igraš dobro, nekad čak i izgubiš”, rekao je i dodao:

“Iza nas je jako lijep period, imali smo lijepo putovanje. Hvala igračima na ovom iskustvu, bilo je divno. Hvala i mojim suradnicima, navijačima, upravi kluba.”

Komentari

komentara

« Povratak