JOŠ JEDAN ODLAZAK NAKON AEK-A: Dominik Livaković ima novi klub!

FOTO:

Prvi vratar zagrebačkog Dinama, Dominik Livaković, odradio je još jednu fantastičnu utakmicu protiv grčkog prvak AEK-a iz Atene. No, dalo se naslutiti kako je to njegova posljednja utakmica za Modre bez obzira radilo se o prolasku u Play-off Lige prvaka ili ispadanju kao što se i dogodilo.

Livaković je bravuroznim reakcijama spriječio pravi potop Dinama pred kraj utakmice, a onda je duboko u sudačkoj nadoknadi obranio jedanaesterac. Međutim, suigrači su ga sigurno razočarali jer nitko nije ispratio zaboravljenog Vidu koji je tako postao junak u Ateni.

Germanijak.hr piše kako 28-godišnji Zadranin definitivno napušta Dinamo i odlazi u turski Fenerbahče. Prvi vratar reprezentacije Hrvatske i kapetan Dinama u srijedu bi trebao odletjeti u Istanbul, podvrgnuti se liječničkom pregledu i potpisati ugovor sa slavnim turskim klubom.

Kako Germanijak doznaje, Livaković je dogovorio uvjete, ostaje za riješiti par sitnica, ali obzirom koliko ga silno žele u Istanbulu – bilo bi senzacija da zapne na tome. Što se klubova tiče, tu je stvar sasvim riješena. Neslužbeno doznaju kako će Fener Dinamu platiti devet milijuna eura, odnosno još milijun u bonusima. To u konačnici zadovoljava klauzulu koju Dominik Livaković ima u svom ugovoru.

I tako će Livi nakon sedam godina napustiti Dinamo. Gotovo smo sigurni da će to biti s knedlom u grlu, ali svjestan je i sam kako je sazrio trenutak da napravi korak dalje u karijeri. Da naplati status i reputaciju koju je stekao u dresu Dinama i reprezentacije Hrvatske. Turska je novi izazov za njega.

A Fenerbahçe je bio konstanta tijekom cijelog prijelaznog roka. Od početka su mu dali do znanja da im je prva opcija i bili su spremni čekati koliko treba.

Za analizu utakmice Bologna – Milan kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak