Još jedan povratak na pomolu? Vraća li se sjajni Josip Brekalo u Maksimir?

FOTO: Wolfsburg

Sammir se i službeno vratio u klub, a već se špekulira o novom pojačanju. Njemački mediji pišu kako je Josip Brekalo blizu povratka u Dinamo!

Brekalo opet u Dinamu?

Bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ otputovao je u Wolfsburg kako bi porazgovarao s čelnicima kluba o budućnosti njegovog štićenika Josipa Brekala. Mladi hrvatski repeprezentativac ljetos je stigao u vučji grad za šest milijuna eura, ali nije dočekao pravu priliku skupivši ukupno samo 76 minuta, a čini se kako ju neće dobiti ni nakon zime, iako je najbolji igrač Jullian Draxler koji igra na istoj poziciji kao Brekalo napustio klub. Stoga će sreću privremeno potražiti u drugoj sredini.

Samo posudba

Njemački mediji javljaju kako prodaja ne dolazi u obzir jer na njega računaju u budućnosti, ali ga je Wolfsburg pristao pustiti na posudbu. U obzir dolaze destinacije u Bundesligi, ali i preko granice, pa bi lako mogao završiti u Dinamu. Modri bi mogli ostati bez najboljeg igrača Hilala Soudanija, pa užurbano traže pojačanje baš na poziciji krilnog napadača, a povratak bivšeg igrača mogao bi biti najbezbolnije riješenje do ljeta.

Brekalo je otišao ne odigravši poštenu sezonu za Dinamo, a njegov bi povratak Dinamu bilo najlakše realizirati te se ne bi morao prilagođavati na ligu, zemlju, hranu, jezik i ostale stvari koje muče došljake.

Krilo mlade hrvatske reprezentacije vjerojatno ne bi imalo ništa protiv povratka u bivši klub, barem dok se ne vrati formu u staru formu. Jedino pitanje je, kako se rastao s Mamićem i hoće li ga htjeti uzeti nazad?

 

Komentari

komentara

« Povratak