JOŠ JEDAN TRANSFER: Dinamo za milijunsku odštetu dovodi sjajnog igrača!

FOTO:

Sportske novosti danas javljaju kako će Dinamo odraditi još jedan veliki transfer s Lokomotivom. Naime, prema Maksimiru će krenuti sjajni talent Lirim Kastrati, koji 21 godinu i trenutno vrijedi 1.8 milijuna eura prema transfermarktu.

Podsjetimo, već je dogovoren dolazak Frana Karačića koji će do kraja sezone ostati na Kajzerici, a potom će u ljetnom prijelaznom roku postati igrač Dinama. Po istom modelu odradit će se transfer Kastratija.

Kako pišu Sportske novosti, sjajni 21-godišnji krilni napadač Lokomotive trebao bi ovih dana potpisati ugovor s Dinamom pa ostati u Lokomotivi na posudbi do kraja sezone. Kastrati je ove sezone jedan od najboljih igrača momčadi Gorana Tomića, a u 18 nastupa upisao je osam golova i četiri asistencije.

Prema Transfermarktu vrijedi 1,8 milijuna eura, ali još nije poznato koliko će Dinamo platiti Lokomotivi za kosovskog reprezentativca. Dinamo bi tako vjerojatno riješio problem na desnom krilu na kojem ni Hajrović ni Kadzior nisu trenutačno na europskom nivou.

Kastrati je četvrti igrač kojeg je Dinamo doveo iz Lokomotive u manje od dvije godine. U ljeto 2018. godine došao je Lovro Majer, prošlog ljeta Luka Ivanušec, a u ovom prijelaznom roku dogovoreni su transferi Frana Karačića i Kastratija. Majera je Dinamo platio 2,5, Ivanušeca tri, a visina Karačićeva transfera se ne zna, no vjerojatno je riječ o cifri između 1,5 i dva milijuna eura.

SRAMOTNO PONAŠANJE TUDORA: PAZITE ŠTO JE TRENER HAJDUKA RADIO VRATARU LOKOMOTIVE!

DOLAZI U ŠPANJOLSKU: Ovaj klub daje 300 milijuna eura za Mbappea!

Komentari

komentara

« Povratak