Još jedan udarac za ambicije Intera: Iz kluba otkrili koliko će pauzirati Marcelo Brozović

FOTO: Getty

Inter će dugo pamtiti poraz od Juventusa. Osim što su na dvije utakmice ostali bez Icardija i Perišića, sada će na neko vrijeme ostati i bez Brozovića, Naime, Marcelo je dobio neugodan udarac u desnu nogu tijekom utakmice.

Mini bolnica u Interu

Marcelo je u jednom duelu dobio teški udarac u desnu nogu pa je danas zbog bolova obavio dodatne pretrage. One su pokazale kako mu je lakše stradao četvrti prst na desnoj nozi. Gotovo pa sigurno će pauzirati barem dva tjedna, dok se nagađa da pauza može trajati i mjesec dana.

“Pretrage su obavljene i sigurno će propustiti utakmice u iduća dva tjedna. Pratit ćemo razvoj tijekom oporavka i vidjet kad će moći natrag na teren pomoći svojoj momčadi”, rekli su liječnici u Interu.

Hoćemo li napokon vidjeti buđenje Milana ili novo laganje? Pogledajte po koga idu Rossoneri

Broz je u derbiju kod Juventusa igrao samo do 58. minute. Ovo je težak udarac za Inter i njegove ambicije koje su odjednom eksplodirale zbog fantastičnog niza od čak 7 pobjeda u nizu.  Ipak, navijači se nadaju kako će Stefano Pioli pronaći pravo rješenje unatoč izostancima glavnih igrača…

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/pakleni-plan-giganta-iz-italije-pogledajte-kinezi-zele-vratiti-inter-pripada/

Komentari

komentara

« Povratak