JOŠ JEDNA SRAMOTA: Lokomotiva zabila vodeći pogodak iz čistog zaleđa, Rijeka žestoko oštećena!

FOTO:

Nastavlja se „dobro suđenje“ u 1. HNL. Lokomotiva je ugostila Rijeku u derbiju kola i povela iz vrlo dvojbenog pogotka.  

Nakon jednog kornera lopta se odbila do Burića koji puca s dvadesetak metara, a Datković ju je glavom s pet metara skrenuo u mrežu! Ostaje dvojba je li Datković pritom bio u zaleđu, ponovljena snimka je jasno pokazača da je nedozvoljene pozicije bilo.

Teško je to bilo procijeniti za glavnog suca Duju Strukana, ali pomoćni sudac je to morao vidjeti. Opće je poznato da u našoj ligi mašu svakakvi linijski suci, ali najmanje oni dobri. Danas je na utakmici Osijeka i Gorice dosuđeno zaleđe Osijeka na polovici domaćina?!

Zatim je na scenu stupio i Duje Strukan, često puta sporni sudac. Uzuni je poslao dobru loptu sa svoje polovice do Radonjića koji se sjurio prema golu, prošao Slugu i uputio udarac.

Stoper Roberto Punčec je u padu blokirao udarac svojim tijelom, no sudac Strukan je procijenio da je branič Rijeke loptu dirao rukom. Vrlo dvojbena situacija je to bila, Punčec je pritom dobio izravni crveni karton! Dugo su trajali prigovori igrača Rijeka, ali naravno bezuspješno. Na kraju se sreća osmjehnila momčad Matjaža Keka i Sluga je obranio kazneni udarac.

Na 2:0 povisio je sjajni Kastrati.

Komentari

komentara

« Povratak