JOŠ SAMO TO I HAJDUK JE DOBIO NOVOG TRENERA: Jurića još jedna odluka dijeli od Hajduka!

FOTO:

Jutros je u domaćim medijima prozujala vijest kako je Ivan Jurić postao glavni kandidat za klupu splitskog Hajduka. Iako se uvelike pričalo kako će novi trener opet postati stranac, izgleda kako je sportski direktor Kalinić odlučio klupu ponuditi uglednom domaćem stručnjaku.

Prema posljednjim informacijama, apsolutno sve je dogovoreno između trenera Jurića i sportskog direktora Kalinića. Sada sve mora potvrditi Hajdukov Nadzorni odbor. Sportski direktor Kalinić je izabrao, Ivan Jurić prihvatio, predsjednik Ivan Bilić se također složio da je bivši trener Torina pravo rješenje, ali tek ako NO odobri, Jurić će postati novi Hajdukov trener.

Kao glavni kandidat, već je održao sastanak s čelnicima Hajduka. Posao nije dogovoren do posljednjeg detalja, iako on nije načelno protiv preuzimanja kluba iz rodnog grada, što znači da bi zaista mogao postati prvi trener u eri novog sportskog direktora, a bivšeg napadača Nikole Kalinića.

Prema podacima Transfermarkta, Jurić je kao središnji vezni igrač nastupao za Hajduk, Sevillu, Albacete, Šibenik, Crotone i Genou, u kojoj je 2010. završio karijeru. Odmah je postao trener juniorske ekipe Genoe, nakon čega je promijenio nekoliko talijanskih klubova. Radio je u milanskom Interu i bio pomoćni trener Palerma, a kao glavni je vodio Mantovu, Crotone, Genou, Veronu i Torino.

Inače, Jurić je bio na drugom mjestu u velikoj anketi koju je napravio Index.hr. Ispred njega bio je samo slovenski stručnjak Matjaž Kek koji je godinama velika želja hajdukovaca.

Komentari

komentara

« Povratak