JOŠ UVIJEK SE ČEKA PRVI DOLAZAK: Hajduk želi slovenskog reprezentativca!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split priprema se za novu sezonu, ali navijači su sve više nestrpljivi jer nema objave o prvom pojačanju.

Jučer je pak prozujala vijest kako je dvojac Džeko i Rakitić sve bliže Poljudu. No, naravno, navijači čekaju službene objave. A sada se piše o novoj želji Splićana pa tako slovenski  portal Ekipa24 tvrdi da splitski klub radi na transferu Timija Maxa Elšnika (26).

Riječ je o središnjem veznom igraču i kapetanu Olimpije, trećeplasirane momčadi iz prošle sezone tamošnjeg prvenstva. Prema podacima Transfermarkta, Elšnik je u dosadašnjoj karijeri nastupao za slovenski Aluminij, U-21 i U-23 momčadi Derby Countyja, Swindon Town, Mansfield Town i Northampton. U Olimpiji je od siječnja 2020. i dosad je za nju upisao 158 nastupa i osvojio tri trofeja.

Elšnik se trenutno nalazi na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Pod slovenskim izbornikom Matjažom Kekom ima iznimno važnu ulogu, pa je tako protiv Srbije (1:1) i Engleske (0:0) igrao 90 minuta, a 76 minuta protiv Danske (1:1).

Okrugli, 20. reprezentativni nastup gotovo sigurno imat će u ponedjeljak, 1. srpnja, kada će Slovenija igrati protiv Portugala u osmini finala Eura. Elšnikov ugovor s Olimpijom vrijedi do ljeta 2025. godine, što znači da bi ga klub mogao prodati ovog ljeta jer bi ga nagodinu, istekom suradnje, napustio besplatno. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 1.5 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak