JOSE BOTO DODAO GASA: Osijek sredio dolazak mladog Brazilca!

FOTO:

Mladi brazilski veznjak sprema se doći u hrvatski nogomet. Prošle sezone, Palmeirasov obećavajući 21-godišnji vezni igrač, Pedro Lima, posuđen je Norwichovoj momčadi do 21 godine .

Prilika da igra u europskom nogometu bila je dragocjeno iskustvo za igrača u usponu, no unatoč njegovom dosljednom učinku, Norwich je odlučio da neće kupiti Limu, što ga je vratilo u Palmeiras, no ne zadugo. Osijekov sportski direktor unatoč svim nedaćama koje su ga u posljednje vrijeme snašle radi punom parom pa je tako doveo i Limu pred ulazna vrata Bijelo-plavih, piše Germanijak.hr.

Palmeiras je svoju posudbu proslijedio NK Osijeku iz Hrvatske, a pregovori su u poodmakloj fazi, prenosi portal O Nosso Palestra.

Iako je Lima dobio upite i od brazilskih klubova Serie A i Serie B, on želi ostati u europskom nogometu.

Tijekom svoje sezone u Engleskoj, Pedro Lima je odigrao 19 utakmica, dao je šest golova i četiri asistencije. Sada se priprema za nastup u HNL-u.

Tijekom svog vremena u Palmeirasu, Pedro je imao samo jednu priliku igrati za prvu momčad , u utakmici protiv Bolivara u Libertadoresu 2023. U toj je utakmici momčad koju je vodio Abel Ferreira završila poražena 3-1.

Komentari

komentara

« Povratak