JOSIP BREKALO SVE DALJE OD DINAMA: Evo gdje je zapelo!

FOTO:

Josip Brekalo odigrao je 74 minute za Fiorentinu u prvenstvenom okršaju u subotu kod Sassuola gdje su izgubili s minimalnih 1:0. Trebao je to biti posljednji nastup Josipa, a onda pravac Zagreb gdje je trebao doći potpisati za Dinamo.

Međutim, izgleda kako su šanse za njegov dolazak u Dinamo sve manje! Naime, Germanijak.hr doznaje kako u Dinamu inzistiraju na određenom postotku od idućeg transfera Josipa Brekala. Argument koji imaju u Dinamu jest da oni nude reprezentativcu svoje resurse i poligon za novi uzlet. I to žele naplatiti u bliskoj budućnosti. Međutim, Fiorentina odbija i čuti taj uvjet. Oni su spremni prepustiti Brekala na šest mjeseci i ne žele imati nikakve financijske obaveze prema Dinamu. Ako se ne dogovore, spremni su krenuti u pregovore s drugim klubovima oko transfera.

A priča je već poznata. Josip Brekalo zaista želi povratak u Dinamo pa je čak spreman odreći se dijela plaće zbog toga. No, sada su se pojavile nove transfer špekulacije pa tako Josipa žele i drugi klubovi iz Serie A, spominju se još španjolska La Liga te poznati klubovi iz Turske.

Za to vrijeme, Brekalo je na “stand by” opciji, a dionice sve više rastu Arberu Hoxhi čija je realizacija transfera iz Slaven Belupa u Dinamo stavljena na čekanje dok se ne vidi konačan epilog povratka Brekala u Maksimir.

Ostaje za vidjeti kako će proći ova prava sapunica na relaciji Firenca – Zagreb…

Komentari

komentara

« Povratak