Joško Jeličić brutalno spustio Sammiru, a pohvalio Andrijaševića: Pa taj Sammir ima 5-7 kila viška!

FOTO: Getty

Joško Jeličić mnogima je pozitivan lik u našem nogometu. Posebno iz razloga što vrlo objektivno komentira situaciju u hrvatskom nogometu. Ima, naravno, i onih kojima se ne sviđa jer ih boli njegova iskrenost pa je teško prihvatiti situaciju kakva zaista je…

Iza nas je sjajan početak HNL-a. Borba za naslov garantira spektakl između Rijeke i Dinama. Kek i momci napravili su veliki preokret u Gradskom vrtu kod Osijeka i slavili 2:3. Dinamo je u blijedoj predstavi slavio protiv Slave Belupa s minimalnih 1:0. Od ostalih treba istaknuti kako je Hajduk slabim remijem protiv Splita prestigao Osijek na tablici. Neka se ostali ne uvrede, svi dobro znamo kako je proljeće rezervirano za Rijeku i Dinamo.

Jeličić oprao Sammira

Joško je bivši nogometaš, igrao je za Hajduk, Dinamo, Sevillu i Zagreb. Danas radi kao stručni komentator na televiziji. Većini je nedostajala njegova zanimljiva analiza naše lige. Naravno, najviše je pričao o Rijeci i Dinamu.

“Znam, više sam i sam sebi dosadan s tim pričanjem o tom Andrijaševiću. Ali još jednom je dokazao zašto se toliko priča o njemu. Mladi, ako želite postati dobar nogometaš onda gledajte kako Franko igra.  Neka vam on bude primjer. Igra bez lopte, pritišće, završava akcije… Nevjerojatno inteligentan igrač”, započeo je Joško, a onda se dotaknuo Sammira:

“Sammir? Po mojoj procjeni čini se kako ima bar šest ili sedam kila viška! To je veliki udarac za momčad jer od njega se očekuje dodatna kreativnost koju Dinamo baš i nije pokazao tijekom jeseni. Ne vjerujem da će tako skoro ući u formu”.

Joško je zatim prokomentirao zajedno Rijeku i Dinamo. “Predugo sam u nogometu da ne bih znao kako do kraja prvenstva još ima 45 bodova. Rijeka mora ići korak po korak, ali trenutno nitko im nije ni blizu. Što se tiče Dinama, vidio sam još jednom spori protok lopte. Jako malo prilika, veznjaci ne dolaze do završnice. Pa Franko Andrijašević je efikasniji od cijelog Dinamovog veznog reda! Čudesan podatak, zar ne?”, rekao je popularni Jela.

https://nogometne-vijesti.hr/hrvatski-nogomet/zlatko-cico-kranjcar-napokon-otkrio-pravu-istinu-andrijasevicu-svi-znamo-da-to-dopustio/

Komentari

komentara

« Povratak