Joško Jeličić opet dominira: „Ma treba te stvari ostaviti pravosuđu, Interpolu, Wyattu Earpu, Docu Holidayu…“

FOTO: HRT

Već legendarni komentator nogometnih aktualnosti na HRT-u, Joško Jeličić, još je jedanput nasmijao gledatelje.

Okrenimo se SP-u

Atmosferu na jučerašnjoj press konferenciji hrvatske reprezentacije u Rusiji pomalo je narušilo pitanje britanskog novinara upućeno našem kapetanu Luki Modriću. Novinara je zanimalo je li činjenica da je Zdravko Mamić osuđen poremetila atmosferu u reprezentaciji. Modrić je na to odgovorio:

„Imate li neko pametnije pitanje? Koliko dugo vam je trebalo da smislite to pitanje?“

Cijelu situaciju u prodiskutirali su gosti u HRT-ovoj emisiji „Zabivaka“, posvećenoj Svjetskom nogometnoj smotri u Rusiji. Između ostalih, Joško Jeličić, stalni komentator nogometnih aktualnosti, povukao je paralelu s Cristianom Ronaldom. Naime, Cristianu je jučer španjolski sud izrekao kaznu od dvije godine uvjetnog zatvora zbog utaje poreza. Ronaldo je priznao krivnju te dobio uvjetnu kaznu – državi mora uplatiti 18 milijuna eura. Samo nekoliko sati kasnije, CR je postigao hat-trick u susretu sa Španjolskom.

„Daj, Bože, da i Luka reagira kao Ronaldo: danas je dobio dvije godine uvjetno, mora istovariti 18 milijuna eura, pa zabije tri gola! Ma treba te stvari ostaviti pravosuđu, Interpolu, Wyattu Earpu, Docu Holidayu… I pustiti sada dečke da naprave što svi očekujemo od njih!“, šaljivo je zaključio Joško Jeličić.

Spektakl Španjolske i Portugala: Nacho izveo majstoriju, Ronaldo zabio čak tri komada!

Komentari

komentara

« Povratak