JOŠKO OPET BRILJIRA: Jeličić oduševio komentarom u vezi Brozovića!

FOTO:

Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru pobijedila Japan nakon boljeg izvođenja penala i tako ostvarila plasman u četvrtfinale turnira. Nakon 120 minuta bilo je 1:1, a u penalima je junak bio Dominik Livaković, koji je čak triput zaustavio Japance.

“Nisam mogao ni pljeskati. Krv mi je sva otišla u noge. Dobit ću jedan stent nakon ovoga. Hrvatska je među osam! Vidjeli smo da imamo širinu, da se ne moramo bojati. Čestitke stožeru, igračima i gledateljima. Nadam se da ćemo smoći snage za jednu kvalitetnu buteljicu nakon ovoga da se krv vrati u obraze”, rekao je Jeličić pa predao riječ Bjelici:

“Vidi se da su svi igrači umorni, ali vidimo i da imamo rezerve koje unose nemir protivniku kad uđu. Jako mi je drago zbog Livakovića, Livi je sjajan dečko, zaslužio je da mu se ovako nešto dogodi u životu.”

Nakon toga se Jeličić još jednom osvrnuo na utakmicu pa istaknuo da je impresioniran mirnoćom Brozovića kod pucanja penala. “Nevjerojatno je koliko je nervozan bio”, rekao je sarkastično Jeličić pa dodao: “Samo mu je nedostajala cigareta iza uha.”

Komentari

komentara

« Povratak