Juan Mata je faca: Otac dječaka u kolicima otkrio što je napravio…

Prekrasna nogometna priča proteklih dana, odnosno najljepši potez nogometne zvijezde, nije lažnjak ili golčina, nego dokaz da oni svi nisu bahati superbogataši udaljeni od onih “za koje igraju”.

Juan Mata je sa stadiona krenuo prema klupskom autobusu, u kojem su već bili suigrači i trener, ali kada je par metara dalje, ispred Old Trafforda vidio malenog navijača Uniteda u invalidskim kolicima, umjesto prema busu, zatrčao se do dječaka i njegovog oca, te se par minuta zadržao u razgovoru s njima. Naravno, malenom navijaču to je značilo nevjerojatno mnogo.

 Par dana kasnije, dječakov otac Jon Nield za BBC je otkrio detalje dirljivog susreta: “Sina Alexa, koji boluje od celebralne paralize, dovezao sam do kolnog izlaza iz Old Trafforda, kako bi vidio igrače na odlasku sa stadiona, točnije kako ulaze u autobus.
 Svi su brzo prošli, ali kada je Juan vidio Alexa, samo je doletio do nas i počeo pričati s njim, koji je bio van sebe od oduševljenja. Od tada ne prestaje pričati o susretu s Matom, vjerojatno misli da mu je postao najbolji prijatelj. Juan nas je doista očarao, a moram reći da nam je dao i ulaznice za utakmicu Uniteda i Stokea koja se igrala dan kasnije.”

Komentari

komentara

« Povratak