JUVE ĆE NA LJETO OPET KUPOVATI: Ronaldo od uprave zatražio tri igrača, a među njima i jednog Hrvata!

FOTO:

Juventus je osvojio još jedan naslov prvaka Italije no u Europi je doživio još jedno razočaranje. Frustrirana neuspjehom je i Juveova najveća zvijezda.

Juve kupuje kod Barce?

Juventus je još jednom doživio neuspjeh u Ligi prvaka, a ovaj put je bio koban Ajax. Usprkos sjajnoj sezoni, čak ni Cristiano Ronaldo nije mogao dovesti momčad iz Torina do tako željenog europskog trona.

Kao prava senzacija danas je odjeknula informacija koju je plasirao Fox Sports. Naime, prema pisanju navedenog portala, Cristiano Ronaldo je razgovarao s upravom Juventusa i predložio im tri pojačanja. Tako Portugalac u svojoj momčadi želi vidjeti tri igrača Barcelone. To su stoper Samuel Umtiti, vratar Jasper Cillessen i hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić.

Ovakav scenarij i nije toliko nemoguć. Umtiti bi mogao definitivno ispasti iz svih kalkulacija ako Barcelona zaista dovede Matthijsa de Ligta. Također, već je duže vrijeme jasno kako Ivan Rakitić nije cijenjen na Camp Nou koliko bi trebao biti. Vratar Cillessen je pak prije nekoliko dana najavio upravi kako želi otići iz Barce.

Za ovu trojicu, Stara bi dama mogla potrošiti između 100 i 120 milijuna eura.

OVAJ PUT ĆE GA TEŠKO ZADRŽATI: Donnarumma na stolu ima dvije izdašne ponude!

SARRI SE VRAĆA U ITALIJU: U Chelseau mu već našli zamjenu!

Komentari

komentara

« Povratak