JUVE ŠOKIRAO ITALIJU: Raskinut ugovor sa klupskom legendom!

FOTO:

Danas je zadnji dan mercata u talijanskog ligi, a dosada najvažnija vijest je da Stara dama otpušta svoju klupsku ikonu. Naime, nakon 25 godina vjernosti Claudio Marchisio više nije igrač talijanskog prvaka!

U dugogodišnjoj suradnji Marchisio je prošao sve kategorije škole nogometa, te upisao 389 utakmica za prvu ekipu i postigao 37 pogodaka. 32-godišnji veznjak ostvario je i 55 nastupa za reprezentaciju Italije, a u zadnje vrijeme su ga dosta mučile ozljede.

Inače, radi se o sjajnom veznjaku koji neće imati puno problema u pronalasku novog angažmana, na vrhuncu karijere mnogo klubova ga je htjelo kupiti ali on je ostao vjeran rodnom Torinu. Igrao je za Juventus još u drugoj ligi kada su i bili prvaci Serie B, višestruki je osvajač Kupa i talijanske prve lige.

U dresu Azzurra bio je finalist Eura 2012. te brončani na Kupu konfederacija 2013. godine. Dojam je da se Juve olako riješio klupske legende, mogao je u rotaciji biti itekako koristan. Na službenoj web-stranici su objavili zahvalu za dugogodišnju vjernost.

Ovom treba nadodati da je Parma dovela još jedno pojačanje, riječ je o nekadašnjoj zvijezdi Arsenala i Rome, krilnom napadaču Gervinhu.

Komentari

komentara

« Povratak