JUVENTUS DOVEO STRAŠNO POJAČANJE – Još jednom uzima najbolje iz talijanske lige!

FOTO:

Nakon što su doveli Perina i Cana, Juventus je nastavio sa shoppingom, a još jednom je uzeo najbolje iz talijanske lige, slično kao kada je prije 2 godine kupio Higuaína za 90 milijuna eura. Ovaj put igrač dolazi iz Valencije, ali je prošlu sezonu proveo u Interu gdje je oduševio.

Riječ je o João Cancelu koji je prema mišljenju stručnjaka bio najbolji desni bočni Serie A prošle godine, a s obzirom da je bio na posudbi u Interu, vratio se u Valenciju i iako je iznimno zadovoljio u Interu, on je ipak potpisao za redove ljutog rivala za iznos od 40 milijuna eura.

Juventus još jednom jako mudro kupuje te će se Cancelo natjecati s Mattia De Scigliom za startera na toj poziciji, ali iako povremeni portugalski reprezentativac, Cancelo se ne nalazi u Rusiji što znači da će biti spreman za naporne pripreme uskoro. Takav je Juventus, o svemu razmišlja, a Portugalac se ipak nameće kao trajno rješenje za tu poziciju nakon odlaska Lichsteinera.

Cancelo je prošle sezone u 26 nastupa u Serie A zabio 1 gol, asistirao triput i kreirao 11 velikih prilika te je igrao zapaženu ulogu u osvajanju mjesta koje vodi u Ligu prvaka u Interu.

Raspada se momčad Milana: zbog financijskog fair-playa prodaju dva ključna igrača?!

Komentari

komentara

« Povratak