Juventus se rješava dvojice da bi Sarriju doveo čovjeka od 100 milijuna eura

FOTO:

Juventus razmišlja o prodaji Douglasa Coste i Federica Bernardeschija kako bi sakupio novac potreban za dovođenje Ferran Torresa iz Valencije, piše Goal.

Čelnici Juventusa žele iskoristiti ovu pauzu od nogometa kako bi uštedjeli nešto novca, ali i kako bi, ako okolnosti dozvole, pojačali momčad.

Od dolaska Maurizija Sarrija na klupu torinske momčadi jasno je kako se neki igrači ne uklapaju u njegovu filozofiju, a Ferran Torres je, prema pisanju Goala, čovjek kojeg je upravo Sarri odobrio.

Sarri je poznat kao nogometni ideolog koji pomno bira igrače za sustav koji preferira, ali od dolaska u Torino to nije bio slučaj. Uvijek je sustav morao prilagođavati Ronaldu, Higuainu ili Dybali.

Bernardeschi je doveden za 40 milijuna eura 2017. godine, a sada bi ga Juventus volio prodati za otprilike istu cijenu. Douglas Costa također je doveden za 40 milijuna eura, ali za njega je Juventus svjestan kako ne može dobiti taj iznos.

Ferran Torres ima otkupnu klauzulu postavljenu na 100 milijuna eura i ugovor do 2021. godine pa se u Juventusu nadaju da bi prodajom Costa i Bernardeschija namirili barem nešto više od pola iznosa koji moraju dati za zvijezdu Valencije.

Komentari

komentara

« Povratak