JUVENTUS SLAVI: Evo gdje su poslali Aaron Ramseya na posudbu!

FOTO:

Velški veznjak, Aaron Ramsey, slovio je kao jedan od najboljih veznih igrača na svijetu prije 5-6 godina, ali nesretni majstor imao je previše problema s ozljedama. U jednom trenutku čak je vrijedio 40 milijuna eura dok je igrao u Arsenalu.

Juventus se ponadao kako je dobio jackpot kada je doveo Ramseya u ljeto 2019. godine, i to kao besplatnog igrača. Međutim, bio je to jako loš posao. Aaron je u dresu ‘Stare dame’ upisao 70 nastupa, a pritom je postigao šest golova te isto toliko asistencija. Ove sezone odigrao je svega pet utakmica uz skromnu minutažu od 112 minuta. Naravno, nije igrao zbog ozljeda uglavnom.

Talijanski velikan neuspješno je pokušavao nekome uvaliti Ramseya, a to su tek ostvarili prije dva dana. Naime, Aaron Ramsey otišao je na posudbu do kraja sezone u Glasgow Rangers.

Talijanska Gazzetta doslovce se ruga Ramseyu koji je bio očajan učinak u dresu Juventus, a ponajviše ga se kritizira zbog ogromne plaće. Međutim, Juve će morati i dalje plaćati barem jedan dio njegove ogromne plaće ali je barem uspješno malo rasteretio klupsku blagajnu.

Zbog ozljeda je propustio čak 38 utakmica, a kada je igrao bilo je očito da ima fizičkih problema.

Komentari

komentara

« Povratak