KAD FANATICI POLUDE: Zbog Superclasica šurjaku zapalio kuću!

FOTO:

Zaista je čudno što se taj susret nije dogodio i prije s obzirom da se radi o dva vrlo moćna kluba iz Južne Amerike, Argentine. Večeras u 21:00 cijeli nogometni svijet imat će pogled uperen u glavni grad Argentine jer pred nama je prva utakmica finala Copa Libertadoresa između Boca Juniorsa i River Platea!

Prva finalna utakmice je večeras na Bocinoj Bomboneri, a uzvrat je 28. studenog 15 kilometara dalje, na Riverovom Monumentalu. 

Nogomet u Argentini nikad nije bio samo sport, to je ondje način života, a tamošnji navijači vrlo vjerojatno su najluđi i najstrastveniji na svijetu. Argentinski navijači često su iracionalni i bilo kakva rasprava koja krene u krivom smjeru, može završiti kobno.To se na neki način i dogodilo prije dva dana u jednom malenom gradiću. Pa kaže:

Umalo se to dogodilo kad se u jednom gradiću u Argentini za obiteljskim stolom poveo razgovor o večerašnjem Superclasicu. Izvjesni Oscar bio je u posjetu kod svog šurjaka Artura, koji nikako nije mogao prihvatiti argumente svog sugovornika da je Boca bolja i da će večeras slaviti. Došlo je do žestoke svađe i Oscar je bijesan napustio kuću. Arturo je kasnije izašao s prijateljem u grad, a nedugo potom primio je poziv susjeda da se hitno vrati jer mu je šurjak zapalio kuću.

Srećom, nije bilo stradalih, a Oscar je u bijegu.

Komentari

komentara

« Povratak