KAD ON SUDI, HAJDUK NE GUBI: HNS odredio suca za novi derbi!

FOTO:

Samo šest dana nakon njihovog duela u SuperSport Superkupu, Dinamo i Hajduk otvaraju novu sezonu još jednom utakmicom na stadionu Maksimir.

Dobar znak

Dinamo i Hajduk u petak od 20 sati bore se za prve bodove u novoj sezoni. Danas je objavljeno tko će biti djelitelj pravde na ovoj najvećoj utakmici hrvatskog nogometa. Bit će to Igor Pajač, 37-godišnjak iz Svetog Ivana Zeline. Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, dok će četvrti sudac biti Zdenko Lovrić iz Đakova. Glavni VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a njegov pomoćnik Kruno Šarić iz Županje.

Za Hajduk bi odabir suca mogao biti pozitivan signal. Naime, ni u jednom prijašnjem ogledu Dinama i Hajduka, koji je sudio Pajač, Hajduk nije upisao poraz u osnovnom dijelu. Preciznije, Hajduk je u tim utakmicama ostvario učinak od jedne pobjede i tri remija, s tim da je jedan od ta tri ishoda bez pobjednika riješen nakon pucanja jedanaesteraca. Bilo je to prošlogodišnje izdanje Superkupa, u kojem je Dinamo bio bolji nakon izvođenja jedanesteraca.

Komentari

komentara

« Povratak