KADA BJELICA ODE NASTAT ĆE KAOS: Polovica startne postave Dinama moglo bi napustiti Maksimir!

FOTO:

Samo je pitanje trenutka kada će i službeno trener Nenad Bjelica napustiti Dinamo i Maksimir. To je bilo sasvim jasno nakon što su iz Uprave odlučili potjerati cijeli stručni stožer, ostao je samo Bjelica ali sigurno ne zadugo. Modri će uspješnom treneru morati isplatiti i pozamašnu odštetu, nagađa se cifra oko milijun eura.

No, što je s igračima? Sportske novosti pišu da je uptan ostanak čak šestorice Dinamovaca koji su redovno igrali u početnih 11. U prvom redu to se odnosi na Emira Dilavera na čijem je dolasku inzistirao upravo Bjelica, oba bočna igrača Stojanović i Leovac također su uživali povjerenje legende Osijeka. Francuski stoper Kevin Theophile-Catherine isto tako je nikad bliže odlasku iz Zagreba, dosada je izbjegavao produžiti ugovor, navodno je Bjelica bio jedini faktor koji ga je još držao na Maksimiru.

Za kraj ostaje pitanje kapetana Arijana Ademija, on je stao na stranu svog šefa i suigrača što se zasigurno nje svidjelo klupskoj vrhuški.

Svi ovi igrači bi mogli nakon Bjelicinog odlaska imati drugačiji status u ekipi, potencijalni novi trener Igor Jovićević će se okrenuti mladim snagama i postupno uvoditi sjajne juniore koji imaju briljatnu Ligu prvaka ove sezone. Smatra se da bi priliku mogli dobiti novi talenti u svačionici, Matias Godoy te Daniel Tueto.

Kako bilo, Dinamo bi uskoro mogao dobiti potpuno novo ruho i ponovno krenuti sa stvaranjem novih zvijezda.

Komentari

komentara

« Povratak