KAKAV BISER: Ovaj fantastični nogometaš će igrati za Rusiju!?

FOTO:

Barcelona je 2018. godine dala 40 milijuna eura za brazilskog ofenzivca Malcoma. Međutim, nije opravdao novac te je godinu dana kasnije za isti iznos otišao u Zenit.

Dosad je za ruski klub u 88 utakmica postigao 23 gola i ostvario 21 asistenciju, dok se ove sezone u 13 nastupa sedam puta upisao u strijelce, pritom asistiravši šest puta.

U razgovoru za Sport Express rekao je kako je spreman uzeti rusku putovnicu. S obzirom na to da nikad nije nastupio za brazilsku reprezentaciju, to bi značilo da će imati pravo zaigrati za Rusiju. “Dobivanje ruske putovnice nije samo moja ideja već je to i želja kluba. Zašto ne ako će se time otvoriti dodatno mjesto za stranca u klubu? Jako mi se sviđa u Rusiji”, rekao je 25-godišnji Malcom te dodao kako zasad ne razmišlja o nastupanju za rusku reprezentaciju.

“To je pitanje o kojem treba razgovarati. Ne znam što bih rekao o tome. Najvažnije je otvoriti još jedno mjesto u Zenitu”, dodao je Brazilac. Podsjetimo, ruski klubovi izbačeni su iz europskih natjecanja nakon što je počela agresija na Ukrajinu.

“Ne smeta mi što je ruski nogomet zabranjen. Igram za Zenit, s kojim imam ugovor. Želim biti koristan. Kul je igrati Ligu prvaka. Ali ako ne, onda ću biti s momčadi i pokušati joj pomoći gdje god ona igrala”, poručio je.

SVAKA ČAST: FRANCUSKI IZBORNIK POSLAO HRVATSKOJ VELIČANSTVENU PORUKU!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak