KAKAV GOSPODIN: Barcelonina zvijezda iznenadila svoj prvi klub poklonom za Božić!

FOTO:

Da ne treba zaboraviti svoje početke pokazao je nogometaš Barcelone, koji je lijepom gestom iznenadio svoj prvi klub.

Božićno iznenađenje

Jules Koundé je trenutno član slavne Barcelone, ali i dalje se sjeća svojih prvih nogometnih koraka. Da ima veliko srce pokazao je gestom koju je organizirao svom prvom klubu povodom Božića.

Naime, Kounde je svom prvom nogometnom klubu, Fraternelle de Landiras, poklonio ni manje ni više nego – autobus. Trebalo se raditi o anonimnoj donaciji no kako se radi o malom gradiću, vijest se brzo proširila.

Igrači Fraternelle de Landirasa do sad su imali problema s putovanjem na gostujuće utakmice, što je Kounde riješio kupovinom novog, luksuznog autobusa.

Čelnici kluba su priznali kako Kounde već godinama potpomaže klub, ali i kako je Koundeova majka ovaj put odigrala veliku ulogu.

„Već mjesecima Julesova majka se raspituje što je potrebno našem klubu. Ovo nismo očekivali. Nije htio da se zna za sve to, ali ovo je mali grad i takve stvari se ne mogu sakriti.“ poručio je Jean-Luc Leglise, predsjednik kluba.

Podsjetimo, Kounde je napustio Fraternelle de Landiras početkom 2016. godine kada je potpisao za Bordeaux. Ondje je igrao za juniorsku momčad, a godinu dana kasnije debitirao je za prvu ekipu. U ljeto 2019. godine za 35 milijuna eura prešao je u Sevillu, a tri godine nakon toga Barcelona je za njega dala 50 milijuna eura.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak