KAKAV GOSPODIN: Glavni čovjek ovog velikana tvrdi da oni moraju biti pobjednici Lige prvaka!

FOTO:

Još uvijek ne znamo kakav plan će predstaviti UEFA za nekoliko dana kada će se održati sastanak na kojem će se raspravljati o tome kako završiti aktualnu sezonu Lige prvaka, ali i Europske lige.

Prema pisanju mnogih medija UEFA želi da se uzvratni dvoboji odigraju, a potom bi se trebao održati mini turnir sa 8 ekipa. Taj turnir bi se trebao odigrati u jednom gradu (favorit je Lisabon) i tako bi se od četvrtfinala pa sve do finala igralo na samo jednu utakmicu. Svi vjeruju kako bi se s tim ubrzao početak nove sezone.

No, veliki pesimizam stiže iz glavnog grada Španjolske. Naime, predsjednik Atletico Madrida, Enrique Cerezo, dobro je nasmijao domaću, ali i europsku javnost jer je izjavio kako baš Atletico Madrid mora biti okrunjen prvakom Europe!?

“Ostalo je još nekoliko utakmica nokaut faze, četvrtfinale, polufinale i finale. Razumijemo da UEFA sve te utakmice želi centralizirati u jednom gradu, bilo je govora o Španjolskoj, Portugalu te zatim napraviti ‘Final four’ s onima koji ostanu. Još se ništa ne zna.”, rekao je Cerezo i dodao:

“Tako da moramo obratiti pozornost na hipotetsku situaciju, ako se Liga prvaka prekine zbog koronavirusa, pobjednikom treba biti proglašen onaj koji je izbacio branitelja naslova.”, zaključio je Cerezo, koji je tako nasmijao nogometnu javnost. Navijači su ovo prokomentirali kao dobar pokušaj ali teško da UEFA tako nešto može napraviti…

ŠUŠKA SE: AKO NEĆE BAYERN ONDA HOĆE ENGLESKI DIV! PERIŠIĆ NA METI PRAVOG VELIKANA!

Komentari

komentara

« Povratak