KAKAV GOSPODIN: Joško Jeličić brutalno uništio Borjana!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je pobjedu u drugom kolu Svjetskog prvenstva protiv Kanade 4:1. A opet zanimljiv bio je naš legendarni nogometni stručnjak Joško Jeličić.

Naime, Jeličić  je na poluvremenu utakmice Hrvatske i Kanade, na koje je momčad Zlatka Dalića otišla s vodstvom od 2:1, analizirao igru obje momčadi, a dodao je i kratku opasku na račun golmana Kanade. Riječ je, naravno, o Milanu Borjanu, kontroverznom zvezdašu iz Knina. “Osim što ne poznaje dobro zemljopis, ne ulijeva baš povjerenje ni kao golman”, rekao je Jeličić.

Podsjetimo, Borjan je poznat po tome što je ranije nekoliko puta ispravljao novinare kada bi mu u razgovorima spomenuli da je rođen u Hrvatskoj. Za sebe kaže da je rođen u Republici Srpskoj Krajini. “Hoću li imati motiv više protiv Hrvatske. Ne bih to komentirao. Pratili smo malo Hrvatsku i Maroko, bila je dobra utakmica. Danas svi igraju nogomet, a mi vjerujemo da možemo pobijediti Hrvatsku i Maroko.”

Zbog tih je izjava postao kontroverzna osoba u Hrvatskoj, a činjenica da je Hrvatska u istoj skupini s Kanadom u Kataru dodatno je pojačala zanimanje medija za Borjana i njegove stavove. Sada je svoj komentar dao i Jeličić.

Komentari

komentara

« Povratak