KAKAV JE OVO LUĐAK: Antipatični FIFA influencer u ekshibicijskoj utakmici krvoločno startao na Kaku!

FOTO:

Katar je danas ugostio nogometni spektakl s ciljem humanitarne akcije, imenom Hope For Charity, u kojem su za momčadi imena Team AboFlah i Team Chunkz zaigrala mnoga poznata imena iz svijeta sporta, ali i šire.

Najveće ime svakako je jedan od najboljih nogometaša ovog stoljeća i osvajač Zlatne lopte, ujedno i jedan od navijačima najomiljenijih nogometaša, Kaka. No, to očito ništa nije značilo YouTubereu, iShowSpeedu, koji je iz nekog razloga također dobio priliku zaigrati na ovoj utakmici.

Ovaj Amerikanac, koji je većini pravih ljubitelja nogometa zapravo omražen, proslavio se svojim streamanjem FIFA-e, ali i praćenjem njemu obožavam Cristiana Ronalda te istovremeno vrijeđanjem Lea Messija u gotovo svakoj prilici. Također, pamtimo ga kao gosta prošlogodišnje dodjela Zlatne lopte, kad se baš i nije proslavio u susretu s Joškom Gvardiolom, piše Gol.hr.

Ovog puta će nogometnim romantičarima postati još omraženiji nakon starta kakav je izveo prema Kaki u 27. minuti susreta.

Veliki Brazilac vodio je loptu prema golu, kad mu je Speed s leđa došao nakon sprinta od dvadesetak metara te grubo uklizao točno u zglob stajne noge.

Da bi stvar bira gora, umjesto da se ispriča nogometnom velikanu kojeg je gotovo ozlijedio, Amerikanac se još bunio zbog žutog kartona koji mu je sudac pokazao.

Za analizu utakmice Arsenal – Newcastle kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak