KAKAV JE TO IGRAČ: Pogledajte zašto je Duvnjak najbolji igrač svijeta. Ovo može napraviti samo on

FOTO:

Svi oni koji dugo prate rukomet i hrvatsku reprezentaciju složit će se da Domagoj Duvnjak igra najbolje prvenstvo u svojoj karijeri. (index.hr)

Istina, Duvnjak je igrač koji nikad nije podbacio ili kriminalno odigrao, no ono što pruža na ovom Euru je neviđeno. Igra obranu i napad na razini najboljeg igrača svijeta. No ono što je sinoć napravio u posljednjim sekundama utakmice promaknulo je svima. Šegina obrana zicera za pobjedu je potez utakmice, no ovo što je Duvnjak napravio je potez turnira.

Krenimo redom.

1. U trenutku kada njemački pivot prima loptu na crti i puca prema Šegi, David Mandić ispada u obrani i kreće prema naprijed. S lijevog vanjskog na šest metara došao je čak ispred Duvnjaka na devet metara i zbog toga se stvorila golema rupa koja nas je itekako mogla koštati.

Strelica pokazuje gdje bi Mandić trebao stajati.

2. Srećom imamo velikog Domagoja Duvnjaka koji je povukao Mandića i bacio ga natrag u obranu, a upravo je njemački desni vanjski pucao preko Mandića koji ga je majstorski blokirao, no da nije bilo Duvnjaka i njegovog povlačenja Mandića, njemački rukometaš bi se lagano prošetao i iskoristio rupu u obrani i vjerojatno zabio za podjelu bodova. Dule, hvala ti.

Pozorno pogledajte video ispod i pratite reakciju Duvnjaka koju smo opisali gore.

OVO JE ZBILJA NEVJEROJATNO: MODRIĆ JE TAJ TRENUTAK ČEKAO ČAK SEDAM I POL GODINA!

Pep dao blagoslov za orgije: Igrači Cityja u dvorac doveli 22 Instagram modela

Komentari

komentara

« Povratak