KAKAV KAOS: Liverpool bi zbog zgusnutog rasporeda u jednom danu mogao igrati dvije utakmice

FOTO:

Liverpool je u srijedu nakon penala izbacio Arsenal u osmini finala engleskog Liga kupa. Nakon 120 minuta bilo je 5:5.

No iako je ostao u igri za još jedan trofej, Liverpool je upao u goleme probleme s pretrpanim rasporedom zbog čega je Jürgen Klopp najavio i moguće povlačenje iz toga natjecanja. Naime, u terminu odigravanja utakmice četvrtfinala Liga kupa 17. ili 18. prosinca Liverpool će biti u Dohi na polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva koje se igra 18. prosinca.

Logičan potez bila bi odgoda kup utakmice, ali Redsi u svojem kalendaru jednostavno nema prazan termin sve do početka siječnja. Tad ima slobodnih termina, ali u tom tjednu na rasporedu su već i prve polufinalne utakmice Liga kupa pa bi cijelo natjecanje kasnilo zbog Liverpoola i Aston Ville.

U nedostatku boljih rješenja Liverpool je na sastanku s predstavnicima engleske lige predložio da rezervna momčad igra Liga kup protiv Aston Ville, a da prva momčad otputuje u Dohu. No Liverpool za SP klubova mora prijaviti minimalno 18 igrača pa se ne zna koja bi to točno momčad igrala protiv Aston Ville.

Kako javlja Sky Sport, za sad je najrealnija opcija da se susret Liga kupa prebaci na 8. siječnja pa se do finala 1. ožujka još negdje ugura polufinalna utakmica koje će kasniti zbog te odgode.

Inače, Liverpool će od sljedeće subote do 11. siječnja odigrati čak 19 utakmica.

KAKVA MAGIJA: JE LI OZIL UPRAVO NAPRAVIO NAJBOLJU ASISTENCIJU U KARIJERI?

BOMBA IZ ŠPANJOLSKE: Luka Modrić nastavlja karijeru u Serie A!

PRAVA LEGENDA: OVAJ PODATAK POKAZUJE KAKVA JE LEGENDA SERGIO RAMOS

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak