KAKAV KAOS U BARCI: Dio igrača pristao na smanjenje plaće, dio tuži klub, četvorica su na prodaju!

FOTO:

Katalonski div muku muči s financijama. Nova sezona je na vratima, Messi je i dalje slobodan igrač, a rasulo u svlačionici je sve veće…

Kakav kaos!

Katalonski Mundo Deportivo piše o kaosu koji vlada u Barceloni. Klub je premašio La Ligin limit vezan za visine plaća pa za sada nikako službeno ne može registrirati Lea Messija. Zbog toga, Barca je prisiljena smanjiti plaće ili se riješiti određenih igrača.

Problem je što većina igrača ne pristaje na ideje uprave. Na listi za otpis su Philippe  Coutinho i Antoine Griezmann, na koje klub troši ogroman novac. Vrlo rado bi se riješili i Miralema Pjanića i Samuela Umtitija.

Osim toga, Mundo Deportivo piše kako je Barcelona igračima zadala rok do 15. kolovoza da pristanu na smanjenje plaće. Ako se do tad ne odluče, Barca će biti primorana započeti sudske procese protiv njih. Za sada se zna da su Gerard Pique i Sergio Busquets već pristali na drastično manju naknadu, a sličan se dogovor očekuje i sa  Sergijom Robertom. Problem je ostatak svlačionice na čelu sa Jordi Albom. S obzirom da klub baš i nema pravne osnove za to da tuži igrače koji ne pristanu na smanjenje plaće, dio zvijezda je već zaprijetio s protutužbom!

Komentari

komentara

« Povratak