KAKAV KIKS: Ugledni talijanski list je hrvatskog reprezentativca smjestio u Srbiju?!

FOTO:

Jedan od najpoznatijih europskih i talijanskih novina, Gazzetta dello Sport, napravio je ozbiljan kiks u vezi jednog hrvatskog reprezentativca. Mladi lijevi bočni Domagoj Bradarić izgubio je svoje mjesto u vodećoj momčadi francuske lige Lilleu, pa bi navodno trebao promijeniti klub.

Kao prva opcija se nameće talijanski velikan Lazio u kojem bi trebao zamijeniti iskusnog BiH internacionalca Senada Lulića. Bivši član Zmajeva se nakon deset godina vraća u Švicarsku gdje mu se nalazi obitelj, dok bi Lazio mogao dobiti talentiranog Bradarića za svega šest milijuna eura što je svakako isplativa investicija.

“Velikom brzinom stvara višak na svom boku, ali je i iznimno dobro tehnički potkovan.” – nahvalila je Gazzetta Hrvata i dodala da ga sportski direktor Tare prati već neko vrijeme ali je isto tako napravila nekoliko gafova.

“Za seniorsku reprezentaciju Srbije nastupio je četiri puta, dok je za U-21 reprezentaciju te zemlje na Euru protiv Engleske u zadnjoj minuti zabio golčinu koje je Englesku poslala kući, a Srbiju u nokaut fazu.” – objavio je list inače dobro upućen u zbivanja na ovim prostorima.

Strijelac sjajnog gola Englezima u dresu Hrvatske je u Lille preselio iz Hajduka u ljeto 2019. godine za šest i pol milijuna eura.

NIJE ŠALA: LEGENDARNI VATRENI SE VRAĆA U DINAMO ZAGREB!?

Komentari

komentara

« Povratak