KAKAV LIK: Belgijska zvijezda tijekom utakmice pušila električnu cigaretu!

FOTO:

Do sad neviđen prizor u svijetu profesionalnog nogometa. Bivši igrač Rome i Intera suspendiran jer je pušio na klupi za rezervne igrače.

Novi skandal…

Belgijski nogometaš Radja Nainggolan ponovno se našao u centru skandala. U porazu svog Royal Antwerpa od Standard Liegea, odlučio se malo opustiti. Naime, Radja je pušio je električnu cigaretu na klupi za rezerve.

Klub je odmah reagirao i suspendirao ga do daljnjega. Ubrzo nakon što je saznao za odluku kluba, Radja Nainggolan se ispričao:

„Jako mi je žao zbog onoga što sam učinio. Shvaćam da je to pogrešno u svakom pogledu, ali u tom trenutku nisam o tome razmišljao. Klub je donio odluku koju moram prihvatiti, iako mi se čini malo oštra. Pokušat ću nastaviti doprinositi na ovaj ili onaj način.”

Zanimljivo, prošli tjedan Nainggolan je bio u središtu još jednog skandala. Naime, prije nekoliko mjeseci mu je oduzeta vozačka dozvola, a zbog niza prekršaja je morao ponoviti vozački ispit. Bivši belgijski reprezentativac se na tom ispitu nije pojavio, no nastavio je nesmetano voziti. Prije osam dana je zbog toga uhićen i oduzet mu je automobil.

Komentari

komentara

« Povratak