KAKAV LIK: Ronaldo ga udario prije 14 godina. Sad se hvali s tim i kaže da mu je to vrh karijere…

FOTO:

Prije 14 godina ligašku utakmicu igrali su Manchester United i Portsmouth. Rezultat je bio 1:1, kad je u igru ušao branič Portsmoutha Richard Hughes. Došlo je do koškanja između njega i Ronalda, a Portugalac, nervozan zbog rezultata i činjenice da ne može zabiti za pobjedu, udario je Hughesa.

Nakon 14 godina bivši igrač Portsmoutha tvrdi da mu je to bio najvažniji trenutak karijere. “Bio je to trivijalan trenutak. Za njega je to bio jedan beznačajan događaj, a meni vrhunac karijere”, rekao je Hughes pa je dodao:

“Nisam netko tko je postigao gomilu golova, pa se moram sjetiti drugih postignuća. Ako ikada sretnem ljude koji se nužno ne sjećaju da sam igrao premierligaški nogomet, uvijek im mogu reći da me jedan od velikana poput Ronalda udario glavom”.

Portugalac je zbog crvenog kartona suspendiran za derbi s gradskim rivalom Cityjem, a United je izgubio bez njega. Richard Hughes odigrao je 165 susreta za Portsmouth i zabio je tri gola od lipnja 2002. do srpnja 2011. godine. Sjetio se i novog susreta s Ronaldom, iste te sezone.

“Pravio sam se da ne znam, ali bojao sam se da će me poniziti pred publikom kada sam ušao u igru i dobio ponovo zadatak da ga čuvam, no na sreću, nije”, ispričao je Hughes.

NIJEMCI OBJAVILI ŠOKANTAN POPIS NOGOMETAŠA I DJELATNIKA KOJI SU KOLABIRALI ILI UMRLI POSLJEDNJIH MJESECI

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak