KAKAV LIK: Slavnog nogometaša uhvatili u krevetu s dvije djevojke vikend prije svog vjenčanja

FOTO:

Andy Carroll, nekadašnji igrač Newcastlea, Liverpoola, West Hama te engleske nogometne reprezentacije, uhvaćen je u krevetu s dvije djevojke u Dubaiju, piše britanski tabloid The Sun. Carroll je tamo sa svojim društvom imao momačku zabavu koja se otela kontroli, a sljedeći se vikend trebao ženiti.

Planove mu je pokvarila činjenica da je jedna od tih dviju djevojaka bila Taylor Jane Wilkey, koja je za The Sun ispričala svoju verziju priče. Rekla je da uopće nije bila svjesna da je Carroll na svojoj momačkoj. Nogometaš je, kako piše britanski tabloid, pio i zabavljao se 17 sati prije nego je fotografiran u krevetu.

“Bio je to fantastičan dan. Alkohol je tekao u potocima i činilo mi se da se Andy jako dobro zabavlja. Došao je razgovarati s nama. Pitao nas je što radimo i činio se ugodan, pravi gospodin. Ni u jednom trenu nije spomenuo da ima momačku. Rekli su nam da je nekome od njih rođendan. Nije bio u stanju napraviti ništa. Žao mi je zbog ovog nereda, ali nisam učinila ništa pogrešno.

Taylor se ispričala Carrollovoj zaručnici Billi Mucklow, koja je jako ljuta na napadača West Bromwicha. Obrisala ga je s društvenih mreža, no čini se da to neće biti najteža kazna za njega. “Žao mi je, Billi, znam kako ovo izgleda, ali nismo se seksali”, rekla je Wilkey.

BOMBA NA POLJUDU: ZVIJEZDA HAJDUKA IDE U ATALANTU ZA SEDAM MILIJUNA EURA

Komentari

komentara

« Povratak