KAKAV LUZER: Pogledajte što je kanadski izbornik napravio Daliću nakon utakmice!

FOTO: Goran Stanzl/Pixsell

Nogometaši Hrvatske pobijedili su Kanadu s visokih 4:1 u susretu 2. kola Svjetskog prvenstva u Katru. Nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić je odradio konferenciju za novinare i kratko se osvrnuo na svog kolegu Johna Herdmana.

Što kažete o kanadskom izborniku? Jeste li ga vidjeli nakon utakmice? “Ja kada izgubim, pozdravim suparnika i čestitam mu. Kanadski izbornik nije me sačekao, odmah je otišao. Gospodin je očito ljut, kvalitetan je trener, ali očito treba neka stvari još naučiti”, rekao je.

Nakon izjednačujućeg gola veselili ste se više nego obično.

“Igrali smo protiv sjajne Kanade, koja ima takvu energiju i moć. Kada daju gol u prvoj minuti, dobiju još veću moć. Othrvali smo se i izjednačili. Moglo se dogoditi da smo primili drugi gol.

Zbog toga su velike emocije. To je SP, kada se vratiš protiv takve poletne momčadi, onda je to pokazatelj kvalitete. Bio sam presretan jer smo pokazali karakter, moć i kvalitetu”.

Kako ste doživjeli treći gol? Jeste li razmišljali prije o zamjeni Kramarića?

“Trčao je gore, dole, umorio se. Htjeli smo ga malo poštedjeti, htjeli smo da imamo isti ritam. Gol je bio sjajan, primanje, šut. To Andrej ima, dao je toliko lijepih golova. Više se ne bori s time igra li metar tamo ili ovamo, šuti i radi, i to mu se vraća”.

Komentari

komentara

« Povratak