KAKAV OBRAT! Poništava se ugovor između Mbappea i PSG-a!?

FOTO:

Tijekom današnjeg popodneva se pojavila vijest kako bi novi ugovor između Kyliana Mbappea i Paris Saint-Germaina trebao biti poništen…

Nije zakonit!?

Španjolski odvjetnik, Juan Branco najavio je da će La Liga, koju on zastupa, tražiti od francuskog ministra sporta da poništi novi ugovor koji Kylian Mbappe nedavno potpisao s PSG-om. Kako javljaju francuski portali, Branco tvrdi kako je PSG prekršio pravila i dao krive informacije Financijskoj upravi francuskog nogometa (DNCG), a zatim i trgovačkom sudu u Parizu.

„Osporavamo zakonitost ovog ugovora. LFP (Francuska profesionalna liga) nikada ga nije smjela potvrditi putem DNCG-a, jer je protiv financijskog fair playa!”, objasnio je Braco na press konferenciji pa nastavio:

„Tražit ćemo da ministar sporta poništi Mbappeov ugovor jer je on nadzorno tijelo svih sportskih uprava. Pravna komisija DNCG-a mora provjeriti stanje na računima PSG-a. Ovo je pravni korak koji će nam omogućiti da utvrdimo je li Mbappeov ugovor u zakonskim okvirima.“

Branco je najavio i kako u slučaju da se francuske vlasti ogluše na ovaj zahtjev planira alarmirati Europsku komisiju i Europski sud pravde.

„Želimo promjenu sistema, ne samo za PSG i Manchester City. Želimo redefinirati pravila. PSG skriva svoje račune preko posrednika, fiktivnih sponzora… Ovo više ne možemo podnijeti i javnost mora biti upoznata s ovim problemom!“, rekao je Luis Branco.

Komentari

komentara

« Povratak