KAKAV POSAO BI TO BIO: Koronavirus uništila transfer karijere Šibenikovog kapetana!

FOTO:

Pandemija koronavirusa onemogućila je normalno funkcioniranje nogometnih klubova, novca je manje u odnosu na neka normalnija vremena, mnogim igračima su propali veliki transferi. Upravo je 19-godišnji talent Marko Bulat trebao iz Šibenika ostvariti transfer karijere i to u Barcelonu!

Kapetan Narančastih je pokazao svoj potencijal te stigao u bilježnice mnogih skauta, španjolski velikan je imao namjeru angažirati mladog veznjaka ali je sve propalo. O tom događaju je Bulat pričao za Sportske novosti.

“Ova pandemija mi je uništila transfer karijere. Nismo to htjeli tada otkrivati jer smo čekali da se posao završi, kada se sve izjalovilo, opet nismo htjeli to davati na sva zvona. Naime, u ožujku, sve je bilo dogovoreno s direktorom Barcelone da potpišem ugovor! Ugovor je bio spreman, imali smo avionske karte rezervirane, Abidal nas je trebao čekati u Barceloni.  – počeo je šibenski kapetan.

Nažalost, koronavirus i odlazak Erica Abidala pokvarili su posao iz snova.

“No, zatvorile su se granice, letovi su bili otkazani, lige otkazane, Barcelona je suspendirala sve poslove. Čuli smo se s ljudima iz Barcelone, ali od potpisa nije bilo ništa. Na kraju je i Eric Abidal odstupio sa svoje dužnosti.”

Mladom reprezentativcu je tako zasada propao veliki transfer, no još ima dovoljno vremena u budućnosti da zaigra u Ligi petice. Ove sezone je za Šibenik postigao jedan pogodak i dodao asistenciju u osam utakmica.

Komentari

komentara

« Povratak